Team Kroese Kits

Vanaf januari 2018 wordt Kroese Kits geleid vanuit de Peulwijksekade in Groot-Ammers door een klein en benaderbaar team van drie. We houden hier vijf dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag, kantoor, maar zijn ook buiten deze kantooruren bereikbaar. Vanuit ons kantoor treden wij op als adviseur tussen u en de ruim 100 zorgverleners waarmee we samenwerken, om op deze manier tot het beste zorgteam te komen dat past bij uw wensen en behoeften. Een van onze belangrijkste pijlers is dat wij niet alleen altijd bereikbaar, maar ook zeer benaderbaar zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met onze kleine bezetting. Onze lijntjes zijn kort, waardoor we precies weten wat er speelt bij onze cliënten en wat de wensen en behoeften zijn. Dit is volgens ons essentieel om zorg met respect voor de mens als persoon te waarborgen.

Een kleine bezetting betekent ook dat u de kans heeft om ons beter te leren kennen. Dit creëert een basis van vertrouwen die juist zo belangrijk is wanneer u kwetsbaar bent en zorg nodig heeft of als u zorg wilt aanvragen voor een dierbare. 

Karin van Loon
Karin van Loon
Eigenaar van Kroese Kits sinds januari 2018. Voorafgaand ruim zes jaar ervaring als zorgverlener voor Kroese Kits. Gediplomeerd Verpleegkundige sinds 1985.
Annelies Timmer
Annelies Timmer
Sinds december 2001 zorgadviseur bij Kroese Kits. Gediplomeerd Verpleegkundige sinds 1979.
José Kroon
José Kroon
Sinds januari 2008 zorgadviseur bij Kroese Kits. Administratief talent sinds 1989.