Liefdevolle 24-uurs zorg in de laatste levensfase

We weten allemaal dat er ooit een einde komt aan ons leven. Maar op het moment dat de laatste levensfase begint en een stervensproces inzet, kan er veel onrust en onzekerheid ontstaan. Angsten voor fysieke pijn, benauwdheid of eenzaamheid zijn dan menselijk. In zo’n geval kan het erg fijn zijn om, juist in de vertrouwde omgeving, professionele hulp in te schakelen die u en uw naasten ondersteunt in deze laatste levensfase.

Onze liefdevolle 24-uurs palliatieve zorg kan voor u uitkomst bieden.

Gedurende de gehele dag en nacht is er een zorgverlener bij u aanwezig die u verzorgt, ondersteunt en begeleidt. Samen met u en uw naasten gaan we in gesprek over de intensiteit en duur van de palliatieve zorg, zodat de ondersteuning die onze zorgverlener biedt, past bij uw thuissituatie en de manier waarop u uw laatste levensfase wenst door te brengen.

Werken vanuit liefde en respect voor ouderen is het ontvangen van wijsheid en inzicht in jezelf.

LIEFDEVOLLE VERZORGING MET AANDACHT VOOR EMOTIES

Juist in de laatste levensfase is het van groot belang te weten dat u niet alleen bent. Daarom staan liefdevolle verzorging, rust en comfort bij onze palliatieve zorg voorop. Dit betekent dat de zorgverlener u niet alleen lichamelijk verzorgt middels verpleegtechnische handelingen en bijvoorbeeld het innemen van medicatie, maar juist ook emotioneel ondersteunt. Alles is erop gericht om uw afscheid in de laatste levensfase zo prettig, comfortabel en rustig mogelijk te laten verlopen, voor zowel u als ook voor uw dierbaren.

ZORG MET RESPECT IN EEN VERTROUWDE OMGEVING

In de laatste levensfase is het fijn om in de eigen vertrouwde omgeving te zijn. Al uw dierbaren zijn dichtbij en u heeft alles wat u kent en gewend bent om u heen. Dit geeft voor zowel u als ook voor uw naasten een gevoel van veiligheid, rust en comfort, wat nodig is voor een prettig en rustig afscheid. Door de jarenlange ervaring van onze zorgverleners, kunnen zij de palliatieve zorg bieden die gewenst en nodig is en zijn zij als geen ander in staat om u en uw naasten bij te staan in deze moeilijke tijd. Ze zijn niet alleen in staat om de rust en comfort te waarborgen die juist in deze laatste levensfase zo gewenst is, maar weten ook wanneer zij respectvol afstand moeten nemen.

Wilt u een persoonlijk gesprek?

Wij nemen altijd de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het maken van een persoonlijke afspraak voor een intakegesprek aan huis kunt u tevens telefonisch inplannen.

Kroese Kits | Solferino | Inspiratie