24-uurs zorg in het buitenland

Verblijven op een warme plek in de winter, een cruise maken, drie weken vertoeven in uw huis in Frankrijk, of op familiebezoek in verre oorden. Dit zijn fijne momenten om even bij te komen, uw horizon te verbreden of tijd door te brengen met uw dierbaren. Helaas kan dit door verminderde mobiliteit, ouderdom of een andere beperking onmogelijk lijken. Maar wij vinden het belangrijk dat u deze momenten juist wel nog kunt en mag beleven.

Daarom bieden wij, naast onze reguliere particuliere zorg, eveneens 24-uurs zorg in het buitenland.   

Onze zorgverleners kunnen u zowel tijdens uw verblijf, als ook enkel gedurende de reis zelf, begeleiden, ondersteunen en de zorg en verpleging bieden die u wenst en nodig heeft. We zullen vooraf samen in gesprek gaan over uw wensen en behoeften. Afhankelijk van de zorgvraag, intensiteit en duur van de zorg maken we afspraken over de periode, het team, de zorg en verpleging, en de begeleiding bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen die nodig is gedurende de zorg in het buitenland.

De verhalen en levenservaring van ouderen zijn altijd inspirerend. Ze geven energie en een blij gevoel

BASIS VAN VERTROUWEN

Wanneer u op reis gaat naar een plek ver weg van huis, kan het in beginsel spannend voor u zijn om een zorgverlener mee te nemen. Daarom vinden wij het van groot belang dat u de ruimte krijgt om vertrouwd te raken met de betreffende zorgverlener(s). Dit kan doordat u voorafgaand aan uw reis al zorg ontvangt van Kroese Kits. Maar het kan natuurlijk ook dat u speciaal voor de reis op onze zorg wilt vertrouwen. We bieden daarom altijd de mogelijkheid om eerst kennis te maken met de zorgverlener(s). Deze basis van vertrouwen waarborgt een gevoel van veiligheid en zekerheid. Bovendien stelt dit de zorgverlener in staat om de kwalitatief hoogwaardige en persoonsgerichte zorg in het buitenland te bieden die u wenst en nodig heeft.

RESPECT WAARBORGT OPTIMALE PRIVACY

Naast vertrouwen vinden wij en onze zorgverleners respect voor de eigenheid van u en uw gezelschap minstens zo belangrijk. Middels het handelen uit respect waarborgen we de optimale privacy die van ons als zorgverlener verwacht wordt. Al is dit onderliggend aan onze visie op zorg en verpleging, geloven we dat dit bij zorg in het buitenland minstens zo belangrijk is. Door de jarenlange ervaring weten onze zorgverleners hier op een flexibele en respectvolle manier mee om te gaan. Zorgen gaat immers niet alleen om professionele verrichtingen en begeleiding, maar ook om aanvoelen en begrijpen.

Wilt u een persoonlijk gesprek?

Wij nemen altijd de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het maken van een persoonlijke afspraak voor een intakegesprek aan huis kunt u tevens telefonisch inplannen.

Kroese Kits | Solferino | Inspiratie