Particuliere zorgverleners

Particuliere zorg gaat om veel meer dan alleen verpleging en de noodzakelijke professionele handelingen die hierbij komen kijken. Zorg gaat ook om persoonlijke aandacht, het creëren van een veilige en rustige omgeving en niet in de laatste plaats om aanvoelen, begrijpen en menswaardigheid. Hiervoor zijn levenservaring, mensenkennis en een flinke dosis inlevingsvermogen nodig. Kroese Kits werkt daarom uitsluitend samen met particuliere zorgverleners die hiernaar handelen en deze kwaliteiten doorleven.

Door de jaren heen hebben we de samenwerking gevonden met een veelzijdige groep van ruim 100 particuliere zorgverleners, waardoor we in staat zijn om de hoogwaardige particuliere zorg te kunnen bieden waar we zo bekend om staan.

Dit zijn zorgverleners met een minimale leeftijd van 50 jaar die in het bezit zijn van minimaal een mbo niveau 3 diploma. De ervaring heeft ons geleerd dat we hiermee de beste particuliere zorg kunnen bieden met volledige aandacht bij onze cliënten. Bovendien zorgen onze particuliere zorgverleners, zoals het hoort, dat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en dat zij nieuwe verpleegtechnische vaardigheden blijven aanleren. Dit waarborgen zij door minimaal jaarlijkse bijscholing en het volgen van cursussen bij gerenommeerde instanties.

Doordat we samenwerken met een grote en veelzijdige groep particuliere zorgverleners, zijn we als Kroese Kits in staat om het juiste team voor u samen te stellen waarbij we veel waarde hechten aan uw wensen en behoeften. Lees hier meer over in Onze werkwijze.