Zorg in coronatijd

Op dit moment leven we in een bijzondere en vooral ook onzekere periode, waarin het coronavirus een groot deel van ons doen en laten bepaalt. En juist als het gaat om thuiszorg, begrijpen we dat het spannend kan zijn om mensen anders dan uw dierbaren in uw omgeving te hebben. Kroese Kits doet er daarom alles aan om te zorgen dat u te allen tijde de zorg, verpleging en ondersteuning kunt ontvangen die u wenst en nodig heeft. Het creëren van een veilige omgeving voor u en uw dierbaren en het erkennen van de emoties die horen bij deze tijd staan daarbij voorop. 

Vanzelfsprekend volgen wij de RIVM adviezen voor het coronavirus op. We staan in nauw contact met de partijen die hierover adviseren, waardoor we continu op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en maatregelen. Bovendien hebben we vanaf het begin een aantal extra maatregelen genomen waardoor we de zorg kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Zo houden we de teams zo klein mogelijk, is er zo min mogelijk afwisseling tussen verschillende zorgverleners en wordt bij de minste twijfel vervanging geregeld. Waar fysiek contact simpelweg niet te vermijden is, worden de noodzakelijke maatregelen genomen, zoals het dragen van mondkapjes en handschoenen. Ten slotte hebben onze zorgverleners er vrijwillig voor gekozen om hun contacten met de buitenwereld te beperken, om u de zorg en verpleging te kunnen blijven bieden die u zo hard nodig heeft.

We zijn erg dankbaar dat we u kunnen vertellen dat het coronavirus tot nu toe nog niet is geconstateerd bij onze cliënten.

Heeft u vragen of zorgen over de manier waarop Kroese Kits omgaat met zorg in deze coronatijd? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wilt u een persoonlijk gesprek?

Wij nemen altijd de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het maken van een persoonlijke afspraak voor een intakegesprek aan huis kunt u tevens telefonisch inplannen.

Kroese Kits | Solferino | Inspiratie