Kroese Kits: zorg met respect

Een liefdevolle houding, respectvolle bejegening, integriteit en ruime ervaring, dat is wat de verpleegkundigen en verzorgenden van Kroese Kits uitdragen. In de 24-uurs zorg en verpleging thuis – voornamelijk in Nederland en België – is dat voor hen vanzelfsprekend. Met hun kleine vaste teams waarborgen zij rust en continuïteit omdat iedere zorgverlener 3 tot 4 achtereenvolgende dagen werkt.

Sinds 1937

Dit is onze manier van werken, al sinds mevrouw Van Leeuwen dit zorgbureau begon in Rotterdam in 1937.
Pas in 1962 nam mevrouw Trudy Kroese-Schulte het stokje van haar over. Vanuit het Brabantse Prinsenbeek leidde zij 37 jaar ambitieus het bureau Mevrouw G.L.M. Kroese. In 1999 namen Ina en Dick Kits de verantwoordelijkheid over. En daarmee ontstond de naam Kroese Kits, zodat verleden en toekomst met elkaar werden verbonden.

Per 1 januari 2018 zijn Karin en Theo van Loon de uitdaging aangegaan om de formule en de hoogwaardige kwaliteit van het bureau Kroese Kits te continueren.

Persoonlijkheid behouden

Behalve verdere professionalisering en een sterke groei van ons bureau is veel bij het oude gebleven. Want zorg blijft zorg. En respect, persoonlijkheid en waardigheid – de waarden waarvoor Kroese Kits staat – blijven te allen tijde van kracht.

Persoonlijk advies

Stelt u prijs op een persoonlijk gesprek? Dan maken wij graag een afspraak met u. Ook kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken voor een advies, toegespitst op uw situatie.

Bel – NL 0183 – 640 440